Gossip Girl

Jag lovade ju att senare ikväll skulle det bli Gossip Girl modesnack. Så här kommer det! Vi som följer serien har fått bekanta oss med de tre tjejerna Serena, Blair och Jenny tre tjejer som går i den snobbigaste skolan i Manhatten. Och självklart fokuseras det mycket på deras kläder och varje tjej har en helt unik kädstil. Serena med den mer rockiga stilen och Blair med den alltid perfekta och sofistikerade stilen, och sen har vi lille Jenny som klär sig Blair-likt men ändå med starka färgkombinationer, som verkligen fångar ens blick! Under bilderna kommer det finnas bilder så även ni kan se ut som dom för ett rimligt pris!!





Serena: jeans väst HM 198kr, linne 79,50 kr lindex, sedan är det bara att ha ett par gråa jeans till.
 denna är från indiska 595kr och är verkligen något blair skulle sätta på sig, matcha den med ett vitt diadem och en läcker svart väska så är du helt rätt! även använda ett svart tunt bälte i midjan för att få det att se mer sofistikerat men ändå ungdomligt ute och ett par snygga pumps, riktigt snyggt om de är i lackfärg!!




Den vita blusen är ifrån lindex 149kr ha den under en röd tröja. Sedan har vi den beiga jackan som du kan ha uppknäppt som jenny har den kostar endast 498kr från HM och självklart en rutig kjol måste man ha för att få looken, sedan är du redo för att "hit the town"

för att avsluta det i true gossip girl anda säger jag bara XOXO GOSSIP GIRL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0