Nagelvårds tips

hej igen!! tänke bara ge ett tips. Har ni också naglar som spricker hela tiden!? Hatar när man börjar få lite längd och sen spricker nageln så att man måste klippa dom igen, blir så jäkla förbannad då. Man ser ju massa reklam om nagellack som ska göra dom starkare och oftast kostar dom mellan 100-300 kr. Det är ju rätt så dyrt men ett tips är att bege sig till HM och köpa deras nagelstärkare för endast 29.50kr. Den finns att välja med en lite beige eller rosa genomskinlig nyans , vilket ger nageln en lite fräschare look. Använder den sett 1-2 år tillbaka och nuförtiden spricker inte mina naglar längre. Att fila sina naglar lite då och då med jämna mellanrum gör även det nageln stark, eftersom nageln har en tendens att spricka när man klipper dom.


Kommentarer
Postat av: johannah

om ni ska vara en stor 'modegossip'-blogg så måste ni har mer bilder. det funkar inte att bara skriva en massa texter. folk vill ha bilder på saker, inte bara text. ett litet tips bara (:

2008-05-28 @ 15:16:51
URL: http://johannahthelin.blogg.se/
Postat av: Anonym

måste hålla med johannah.. vart lite besviken när jag kom in med erat flashiga namn och så vare en tråkig blogg..mer bilder!

2008-05-28 @ 15:19:58
URL: http://mmelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0